Ці плюшки з сирного тесту — справжні випечние шедеври, торти на замовлення Київ на arabesque.com.ua.
Плюшки з родзинками
На 20 булочок: 250 г нежирного творога300 г охолодженого вершкового масла1 щіпка солі1 ч. Ложка ванільного сахара250 г мукі1 ч. Ложка разрихлітеля125 г ізюма50 г меленого фундука1 ч. Ложка меленої коріци50 г сахара150 г цукрової пудри1-2 ст. ложки лимонного соку
«»Вітряні млини»
На 18 штук: 500 г пшеничного борошна • 1 кубик дріжджів (42 г) 1 ст. ложка меду • 1/4 літра молока • 1 яєчний жовток 200 г вершкового масла по 150 г очищеного меленого мигдалю і пюре з плодів шипшини
Копенгагенські плюшки
На 20 булочок: Для дріжджового тіста: 500 г борошна; 30 г дрожжей75 г цукру • 1/4 л молока2 яєчних желтка75 г вершкового масла по 1 щіпці солі і кардамону. Для масляного тіста: 75 г мукі250 г охолодженого вершкового масла. Для начинки: 100 г корінок150 г марципанової масси75 г цукрової пудри1 яєчний белок1ч. ложка меленої коріци2 ст. ложки цукру. Для змазування: 1 яєчний білок
15-20, апельсина, збити, смачно. Під час, викласти, випікати, випічка, грубого, додати, какао, кокосового, кінчику, лимона, лимонного, ложка, ложки, масла, хвилин, молока, горіхи, пироги, тістечка, помелу, приблизно, пудри, розм’якшеного, розпушувача, розкачати , цукру, цукрової, вершків, вершкового, змішати, праворуч, тесту, тісто, торти, пластівців, яєчний.
Leave a reply